Traducció / Traducción / Translate

dijous, 31 de gener del 2013

Cap d'any a la japonesa

31 de desembre de 2012 - 1 de gener de 2013
Mod: canvi d'any CANVI D'ANY
Música: el countdown

Aprofitant que tinc a la sister aquí, amb els amics japonesos hem decidit de fer algo ben bé al seu estil: anar a veure la sortida del primer sol de l'any, anomenada 初日の出 (hatsuhi no de) i que significa ben bé això, la primera sortida del sol (de l'any).

Per tant, un cop feta la compta enrere a través de l'skype amb la family, mentre menjavem lacasitos.... ens despedim del vell any i donem l'entrada al nou.
I ens vam preparar perquè a les 2.30h passaven a buscar-nos per anar fins a Inubozaki , a la punta més est de la prefactura de Chiba. És zona costera, per tan vam veure el mar.









Així que un cop dins el cotxe, encaminats fins al tren que ens portarà allà mateix. I després de caminar una miqueta vam arribar a un lloc preciós on hi havia moltíssima gent!


Aquest és el billet d'anada i tornada del tren que vam utilitzar.



I les fotografies que vam poder fer estant allà.... després de passar fred, molt fred i del trajecte de més de 4 hores d'anada... i més de 7 hores de tornada (per les parades que en Ryohei, el conductor del cotxe, que va anar fent per poder descansar...). Tot i així, va valdre la pena i jo ho repetiria sense pensar'm-ho.

El sol es resistia a mostar-se... estava algo tímid... i els núvols no van ajudar gaire.












Només em queda donar les gràcies a les persones que van fer possible que poguessim estar allà i gaudir de tan esplèndid espectacle. Gràcies Ryohei, Takashi i Noriko per deixar-nos passar el primer dia de l'any amb vosaltres. 初日の出を見せてくれてありがとう、みんな!!

4 comentaris:

  1. Només de llegir-ho m'estava fent una mandra taaaaant grossa....!!! XDDDDDD Però veig que va valdre la pena, llàstima de núvols baixos, però això no es pot triar. Saluda el Ryohei, conduir 7 hores desprès d'una nit passant fred i sense dormir té molt mèrit!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajaja! Mandra si, pero va valdre la pena! I lo den Ryohei si k te merit si. Jo hagues ajudat... pero potser encara estariem donant voltes x l'autopista...en direccio contraria, com si ho estigues veient... aajajajjaajj

      Elimina
    2. Sí, que al Japó circulen a l'inrevés com els anglesos XDDD Que jo cada cop que anava a creuar un carrer sempre començava a mirar pel costat que no toca!!

      Elimina
    3. Sí... encara a vegades miro al revés... ahahahaha

      Elimina

...En aquest breu espai us vull "veure" parlar...